kidswearclub

kidswearclub

BORONG BUNDLE KANAK-KANAKBranded item seperti GAP kids, OLD NAVY, OSHKOSH, CHEROKEE, DISNEY, GYMBOREE, WRANGLER, LEVI'S, CARTER'S, JUMPING BEANS, dan lain-lain....

ITEM ADALAH BUNDLE USA

KEBANYAKAN ITEM CONDITION MASIH CANTIK DAN ELOK... KALAU ADA COMOT SIKIT2 TU BIASALA DAH NAMA PUN BUNDLE KAN. KALAU NAK CONDITION 100% MAAF ANDA SALAH TEMPAT...OK

PERHATIAN BAGI CUSTOMER YANG BORONG KILO-KILO. ITEM TERSEBUT SAYA AKAN PILIH DENGAN KUALITI YANG BAIK DAN KUANTITI YANG BERPATUTAN DENGAN HARGA. MANA NAK DAPAT BORONG DENGAN HARGA MURAH !!! HANYA DISINI...!!!! SILA EXPECT TERDAPAT SEDIKIT KEKURANGAN PAKAIAN... SO NO FUSSY OK.

RAMAI CUSTOMER TELAH BERPUASHATI MEMBORONG DISINI... SO JIKA ANDA SEORANG FUSSY, SILA BORONG 45KG ( 1 GUNI ) SEBAB DALAM TU MACAM2 ITEM ADA DAN ANDA LEBIH PUAS HATI... KAMI JUGA TAK TAHU APA KANDUNGAN DALAM GUNI TU...nak tau PAKEJ BORONG?
boleh hubungi :

yatiejohar@gmail.com ATAU sms/whatsapp: 0176011606- YATIE.

TESTIMONI..THANKS DEAR

TESTIMONI..THANKS DEAR

20 May 2014

PERNIAGAAN BUNDLE KANAK-KANAK

kekangan kos sara hidup pada zaman sekarang telah memaksa setiap dari kita mencari alternatif lain bagi menjana pendapatan sampingan....

Anda berada di zon yang betul jika ingin menambah pendapatan melalui Berniaga... terutama pakaian Bundle.

Adalah amat menggalakkan permintaan bagi pakaian Bundle kanak-kanak dari USA, Jepun Korea dll... ramai ibu bapa kini lebih gemar membeli belah pakaian bundle yang mana kualiti adalah sangat baik dengan harga yang sangat murah... ini kerana sebahagian besar pakaian ini adlah diimport dari luar negeri akibat stok akhir gudang/pasaraya, terdapat reject atau kesilapan pengeluaran, pakaian terpakai yang masih baik dsb.

Bagi yang bijak berbelanja, Bundle Pakaian Kanak-Kanak adalah satu solusi yang sangat tepat. Pakaian yang dibeli untuk anak-anak kebiasaannya hanya bertahan selama 1 tahun sahaja kerana mereka cepat membesar. untuk itu membeli pakaian bundle dapat menjimatkan perbelanjaan pakaian dan malahan dapat juga kualiti yang baik.

bagi yang berminat berniaga kecil-kecilan samada dirumah, pejabat, online, facebook dll..saya jelaskan beberapa projection untung rugi perniagaan ini. perlu diingat bahawa bagi mendapatkan keuntungan yang lebih besar, modal permulaan bagi 1 guni/bale 45 kg adalah paling baik

1. modal bagi 45 kg RM850. kos penghantaran RM50 = RM900.
2. anggaran pakaian bagi 45 kg adalah 360-400 helai. kita ambil minimum sahaja bagi projection ini. iaitu 360 helai
3. anggaran harga pakaian adalah dari range RM5-RM20. bergantung pada pasaran dan persekitaran perniagaan. juga tak lupa pada kualiti dan kondisi pakaian. jika branded dan kualiti seperti baru, maka harga dapat dinaikkan bergantung kebijaksanaan masing-masing yer.
4. mengambilkira 360 helai pakaian gred A yang mana semua adalah dalam kualiti yang sangat baik. ambil minimum sahaja iaitu 300 helai. baki pakaian mungkin dipakai sendiri, dihadiahkan pada kawan, lambat terjual dsb.
5. 300 helai x RM5 ( minimum harga jual) = RM1500.
6. tolak modal RM900 = RM600 adalah untung bersih.

- jika banyak stok yang terjual maka pengiraan untung ini akan jadi lebih besar, begitu juga jika harga jual adalah lebih tinggi dari harga minimum, maka lebih untunglah anda!

- Selamat berniaga buat semua pelanggan-pelanggan yang banyak memberi sokongan...semoga perniagaan anda bertambah maju.

*yatie Kidswearclub*

BOOKING DISINI

My Blog List

nuffnang