kidswearclub

kidswearclub

BORONG BUNDLE KANAK-KANAKBranded item seperti GAP kids, OLD NAVY, OSHKOSH, CHEROKEE, DISNEY, GYMBOREE, WRANGLER, LEVI'S, CARTER'S, JUMPING BEANS, dan lain-lain....

ITEM ADALAH BUNDLE USA

KEBANYAKAN ITEM CONDITION MASIH CANTIK DAN ELOK... KALAU ADA COMOT SIKIT2 TU BIASALA DAH NAMA PUN BUNDLE KAN. KALAU NAK CONDITION 100% MAAF ANDA SALAH TEMPAT...OK

PERHATIAN BAGI CUSTOMER YANG BORONG KILO-KILO. ITEM TERSEBUT SAYA AKAN PILIH DENGAN KUALITI YANG BAIK DAN KUANTITI YANG BERPATUTAN DENGAN HARGA. MANA NAK DAPAT BORONG DENGAN HARGA MURAH !!! HANYA DISINI...!!!! SILA EXPECT TERDAPAT SEDIKIT KEKURANGAN PAKAIAN... SO NO FUSSY OK.

RAMAI CUSTOMER TELAH BERPUASHATI MEMBORONG DISINI... SO JIKA ANDA SEORANG FUSSY, SILA BORONG 45KG ( 1 GUNI ) SEBAB DALAM TU MACAM2 ITEM ADA DAN ANDA LEBIH PUAS HATI... KAMI JUGA TAK TAHU APA KANDUNGAN DALAM GUNI TU...nak tau PAKEJ BORONG?
boleh hubungi :

yatiejohar@gmail.com ATAU sms/whatsapp: 0176011606- YATIE.

TESTIMONI..THANKS DEAR

TESTIMONI..THANKS DEAR

02 January 2015

SALAM MAULIDURRASUL


Kidswearclub mengucapkan selamat menyambut Maulidur Rasul..dan Selamat Tahun Baru 2015.. semoga tahun 2015 memberi seribu rahmat, keselamatan dan keamanan buat Malaysia.

Buat customer kidswearclub, terima kasih atas sokongan dan kepercayaan kalian. semoga bisnes anda terus sukses bagi tahun 2015.

Bagi customer baru, tahniah kerana berani menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Niatkan usaha kalian bukan sekadar menambah pendapatan keluarga tapi juga sebagai satu ibadah kerana Allah. Nabi SAW menyatakan bahawa 9/10 rezeki adalah dari sumber perniagaan.

Semoga tahun 2015 memberi lebih rezeki buat kita. InsyaAllah...


BOOKING DISINI

My Blog List

nuffnang