kidswearclub

kidswearclub

BORONG BUNDLE KANAK-KANAKBranded item seperti GAP kids, OLD NAVY, OSHKOSH, CHEROKEE, DISNEY, GYMBOREE, WRANGLER, LEVI'S, CARTER'S, JUMPING BEANS, dan lain-lain....

ITEM ADALAH BUNDLE USA

KEBANYAKAN ITEM CONDITION MASIH CANTIK DAN ELOK... KALAU ADA COMOT SIKIT2 TU BIASALA DAH NAMA PUN BUNDLE KAN. KALAU NAK CONDITION 100% MAAF ANDA SALAH TEMPAT...OK

PERHATIAN BAGI CUSTOMER YANG BORONG KILO-KILO. ITEM TERSEBUT SAYA AKAN PILIH DENGAN KUALITI YANG BAIK DAN KUANTITI YANG BERPATUTAN DENGAN HARGA. MANA NAK DAPAT BORONG DENGAN HARGA MURAH !!! HANYA DISINI...!!!! SILA EXPECT TERDAPAT SEDIKIT KEKURANGAN PAKAIAN... SO NO FUSSY OK.

RAMAI CUSTOMER TELAH BERPUASHATI MEMBORONG DISINI... SO JIKA ANDA SEORANG FUSSY, SILA BORONG 45KG ( 1 GUNI ) SEBAB DALAM TU MACAM2 ITEM ADA DAN ANDA LEBIH PUAS HATI... KAMI JUGA TAK TAHU APA KANDUNGAN DALAM GUNI TU...nak tau PAKEJ BORONG?
boleh hubungi :

yatiejohar@gmail.com ATAU sms/whatsapp: 0176011606- YATIE.

TESTIMONI..THANKS DEAR

TESTIMONI..THANKS DEAR

24 February 2015

STOCK BARU CHILDREN SUMMERWEAR GRED #1

NEW STOCK CHILDREN SUMMERWEAR USA GRED #1 DAH SAMPAI!!!!


KEPADA CUSTOMER YANG NAK BOOKING ORDER BOLEH EMEL/WASAP SAYA.
MINIMUM PEMBELIAN ADALAH 10KG... 
BARANG LIMITED YER...SO SAPA CEPAT DIA DAPAT!
PROMOSI
PEMBELIAN 1 BALE 45KG CHILDREN SUMMERWEAR GRED #1 AKAN MENERIMA PERCUMA 1 BALE ITEM 45KG USA LADIES BLAZER ATAU LADIES TROPICAL PANTS ( *selagi stok masih ada ye)

HURRY...DON'T MISS OUT! 

No comments:

BOOKING DISINI

My Blog List

nuffnang